5 Simple Techniques For Borduur en Opdruk

Wiki Article

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Heel blij met het werk van Damaris! Ze heeft mij goed geholpen. Mooi resultaat en erg goede support :D Zeker aan te raden

Alweer erg tevreden about mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn symbol op de verschillende kind blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een thirty jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste symbol te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Als u interesse heeft in één van onze producten of u heeft vragen met betrekking tot borduringen of bedrukkingen schroom dan niet om Get in touch with satisfied ons op te nemen.

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Tremendous snelle provider en phrase naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij achieved de here shirts die ik besteld heb!

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn emblem op de verschillende form blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Onwijs lieve eigenaar! Tremendous goed in haar werk en steekt echt passie en liefde in haar bedrijf, ben super goed geholpen en het eindresultaat is prachtig! Zeker de moeite waard om hier je spullen te laten borduren

Zelfs voor een klein venture heeft Damaris industrieel top kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Doorway deze punten in acht te nemen, zorg ik ervoor dat je geborduurde kleding er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Wil je meer weten in excess of de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen? Neem dan Get hold of achieved mij op voor persoonlijk advies en ontdek hoe ik jouw kleding kan verfraaien achieved vakkundig borduurwerk. Laat je creativiteit de vrije loop en maak van je kleding een echt visitekaartje!

Damaris denkt echt achieved je mee waardoor het resultaat echt een meerwaarde heeft (mede doorway gebruik van andere borduursteekjes). Echt maatwerk dus. Ik ben in ieder geval meer dan tevreden about het resultaat.

Super snelle support en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij met de shirts die ik besteld heb!

Report this wiki page